Μπορείς να φανταστείς έναν influencer χωρίς κινητό;

καλή ερώτηση για το 2022 ε;!!

Από εκεί προήλθε η ιδέα αυτού του σεμιναρίου…. γιατί ο φίλος μου ο Paul (ιδρυτής της Coco-mat) δεν έχει καν τηλέφωνο και είναι ο πιο δυνατός influencer που ξέρω! Ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να ζήσουν και να ερωτευτούν την εμπειρία της επωνυμίας του, χωρίς καν να κοιτούν τις οθόνες τους. Απλά κάνοντας μια βόλτα με ένα (ξύλινο) ποδήλατο.

Το σεμινάριο “Marketing Offline Vs Online” χωρίζεται σε δύο μέρη:
Στο πρώτο, θα είναι υπεύθυνος ο Paul Efmorfidis και σε αυτό θα αναπτυχθεί και θα αναλυθεί το Marketing Offline ή 1:1, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου όταν έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τους πελάτες σου πρόσωπο με πρόσωπο και να τους πεις γιατί είναι καλή ιδέα να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σου! Εγώ θα είμαι στο δεύτερο μέρος και θα εμβαθύνω στη σημασία της δημιουργίας μιας κοινότητας στα κοινωνικά δίκτυα και τον ψηφιακό κόσμο, αλλά και στις τεχνικές για να κάνεις το προϊόν σου ελκυστικό στο διαδίκτυο και να δημιουργήσεις περιεχόμενο που να ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητά σου σαν επωνυμία!

Σε αυτό το δυναμικό και διαδραστικό σεμινάριο, θα ανακαλύψεις τις διαφορές μεταξύ παραδοσιακού και ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και πώς ο συνδυασμός και των δύο αυτών εννοιών συμβάλλει στο να αξιοποιήσεις στο έπακρο οποιαδήποτε διαδικτυακή στρατηγική αλλά και πώς να τις εκμεταευτείς πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά, ξεχωρίζοντας το περιεχόμενο ανάλογα με τον τύπο του μέσου.

Διάρκεια

18:00-20:00
  Το σεμινάριο αυτό διαρκεί 2 ώρες.

Θέση:

  Ξενοδοχείο Coco-Mat Athens BC
  Φαλήρου 5, Αθήνα
  11742

Τιμή

  30€ το άτομο *Περιλαμβάνει φαγητό και ποτό

Περιορισμένες θέσεις

Κάνε κράτηση τώρα

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής για να κάνετε κράτηση θέσης και θα σας στείλουμε τους τρόπους πληρωμής για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.